移液管提示
生物医学技术

卡米巴卡尔mastikeun anjeun
salawasna meunangpangsaéna
hasilna。

Kéngingkeunsampel免费

♦苏州ACE BIOMEDISTéhnologi有限公司mangrupikeun perusahaan设备专业ANU komitmen pikeun nyayogikeun bahan Medis的sareng实验室PLASTIK ANU tiasa dianggo ANU dianggo二的Rumah sakit,KLINIK中心,Laboratorium diagnostik sareng LABORATORIUMpanélmuélmukahirupan。

♦卡米gaduh pangalamanéksténsif迪娜panilitian sareng pamekaranélmuPLASTIK hirup sareng ngahasilkeun bahan·巴卡尔·布米巴陵拉玛lingkungan sareng pangguna阿努拉玛。Sadaya produk urang dihasilkeun迪娜kelas urang 100.000卡玛净选盟。Pikeun mastikeun kualitaspangsaéna阿努minuhan atanapi ngaleuwihan STANDAR INDUSTRI,神明颜ukur nganggo bahan巴库parawan阿努寨luhur pikeun ngajantenkeun produk卡米...

关于我们

ngajalajah urang亚沙他马

Spésialisasi迪娜bagian Medis的-的quanlity Medis的sareng生物实验室

卡米巴卡尔mastikeun anjeun salawasna meunang
hasilnapangsaéna。

  • 2016年

    Didirikeun

    Kusabab diadegkeunana,王牌parantos komitmen pikeun ngadamel sareng nyayogikeun Medis的sareng LABORATORIUM阿努哈德pikeunkonsuménurang。
  • 3.

    Tujuan Layanan

  • 1. Pasokan TEKNOLOGI produksi马驹
  • 2. Nawiskeun cutatan kalapa
  • 3. Nyayogikeun亚沙普尔纳jual阿努哈德
  • 30.

    Insinyur设备专业

    Sadaya produk神明dirancang区insinyur阿努berpengalaman。
  • 20.

    Palanggan

    Palanggan卡米二langkung TI 20长良。

OEMJASA JASA JEUNG OUTOMASI

panganyarna威廉省

tingali langkung
  • Pelat sumur杰罗

    ACE BIOMEDIS nawiskeunrangkéanéksténsif微孔板sumur杰罗的无菌pikeun aplikasi pamanggihan biologis sareng narkobasénsitip。Mikroplat sumur杰罗mangrupikeun kelas penting蒂娜阿拉特 - 阿拉特PLASTIK阿努dianggo pikeun persiapan sampel,panyimpenan sanyawa,pergaulan,angkutan sarengkoléksifraksi。Aranjeunna ...
    Maca Deui.
  • 那霸Disaring吸取...

    迪LABORATORIUM,kaputusan东固芦丁dilakukeun pikeun nangtoskeun kumahapangsaénapikeun ngalaksanakeun percobaan KRITIS sareng宇治科巴。假名waktosna,尖端吸管parantos diadaptasi pikeun nyocogkeun LABORATORIUM二sakumna敦雅sareng nyayogikeun ALAT-ALAT sahingga teknisi sareng ilmuwan ngagaduhan kamampuan pikeun ngalakukeun panilitian ANU penting。IEU khusus ...
    Maca Deui.
  • DupiTérmomCeuli ...

    ETA温度计ceuli红外线阿努parantos kasohor区dokter murangkalih sareng sepuh gancang sareng gampang dianggo,TAPI那霸ETA akurat?Tinjauan蒂娜panilitian nunjukkeun日元aranjeunna henteu,sareng nalika variasi苏沪sakedik,aranjeunna tiasa ngahasilkeunbédanakumaha kaayaan布达克。resea ......
    Maca Deui.