96Советизаешли

96Советизаешли

96提示梳子特色图片
  • 96提示梳子
  • 96提示梳子
  • 96提示梳子

КратокОпис:

96советзамагнетнораздвошувањенапротеинитеиднксопроцесоротзамагнетниtчестички翠鸟96FlexИлиBio Sprint96ОдQiagen。


Детализапроизводот.

ознакинапроизводот.

чешлитесеизработениодинертен,Нисковрзувачки,Полипропиленсомедицинскониво。
Дизашниранитестиранзаупотребасосистемитеgakfisher™flex™иmagmax。
НаправенодВиршинПолипропилен;Немасредствазаослободувањенамувлаинесеповрати。
dnase / rnaseибезпирогени

ДелБр.

Материјал.

Спецификација.

боја

Печари/Тошка.

часи/Случај.

Печки/Случаш

а-кфтц-9-Н

Пп.

96.

јасно.

2

50.

100.


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишетејавашатапоракаовдеииспратетенија

    Производ.Категории.